Firma Laurens radiátory otevřela nové Radiátorové studio v Brně!


Firma Laurens otevřela nové radiátorové studio v Brně!

Laurens Radiátory – specialista na designové a zároveň technicky inovativní radiátory, již velmi brzy otevře další zcela nové radiátorové studio a to na území města Brna!
Na co se můžete těšit?

Nezávazně a v pohodlí! 

Nové studio je určeno pro všechny, kdo chtějí najít efektivní způsob topení pro svou domácnost. V nové vzorkové prodejně Laurens si budete moci pěkně v klidu a za asistence odborníka prohlédnout většinu radiátorů Laurens a vybrat si to správné řešení pro váš domov… Cílem nového radiátorového studia bude usnadnit výběr radiátorů a současně poskytnout i rady z oblasti interiérového designu se zaměřením na vytápění. To vše samozřejmě zdarma a bez jakýchkoliv závazků, v příjemném prostředí a samozřejmě i s občerstvením!

Výběr modelů vás překvapí!

Designové radiátory představují efektivní způsob, jak v domácnostech ale i jiných prostorách topit a navíc vyplňovat prostory určené pro radiátory pěkným designovým prvkem, za který se nemusíte stydět. Společnost Laurens toto dobře ví, a proto v jejich nabídce najdete širokou škálu různě dekorovaných radiátorů či otopných těles. Najdete u nich designové bytové radiátory, litinové radiátory v retro stylu, ocelové radiátory z vinutých trubek, ocelové článkové radiátory, praktické koupelnové radiátory a řadu dalších. Záleží je na vás, které si vyberte.

Radiátorové studio Laurens naleznete na adrese - Bubeníčkova 562/16, 615 00 Brno-Židenice. Přímo naproti radiátorového studia je podél silnice dobré parkování (popř. lze využít parkoviště u Kauflandu či parkování v přilehlých vedlejších ulicích Václavkova -> Myslbekova -> Gebauerova vše v dosahu max. 300m od prodejny). Zastávka hromadné dopravy Kuldova (tram. č. 2,3) je pouhých 200m od prodejny. Více informací a kompletní nabídku radiátorů Laurens najdete na www.laurens.cz.


Zobrazit místo Radiátorová studia s Laurens Radiátory na větší mapě

Komentáře

Oblíbené příspěvky

Hlavní příčiny nepříjemných zvuků, které mohou při topení vydávat radiátory

Jaký je rozdíl mezi jednotrubkovým a dvoutrubkovým systémem?

Jak spočítat výkon radiátorů?

Co znamená vstupní a výstupní teplota otopné soustavy u radiátoru?

Typy připojení radiátorů: Nejběžnější způsoby připojení otopných těles (radiátorů)