Radiátor sám o sobě zajímavý není - zajímavý začne být až jako celek!



Kreativní myšlení při hledání řešení

Radiátorová studia Laurens poskytují zákazníkům a investorům řešení, která doplňují o požadavky architekta. Všechny naše projekty začínají s prázdným kusem papíru. Tato metoda zajišťuje, že architekti, inženýři a designéři mohou pokračovat ve tvůrčím procesu a nejsou předem omezováni pouze radiátory nabízenými v našem nebo jiném katalogu.

Radiátor sám o sobě zajímavý není - zajímavý začne být až jako celek!

....optimální řešení designu, funkčnosti a techniky!

Naši konzultanti a odborníci z radiátorových studií Laurens se nesousřeďují primárně jen na prodeji designových nebo litinových retro radiátorů. Snažíme se pro klienta nalézt optimální řešení celého systému vytápění. Doporučujeme nejlepší řešení na základě širokých a dlouholetých znalostí a zkušeností s výrobou a instalací designových radiátorů. I když nemůžeme dodávat určité produkty, nebojíme se Vám tyto doporučit. Navrhneme produkty, které vedlo k řešení nejvyšší kvality s nejlepší dostupné ceny.

Speciální řešení jsou naším standardem!

Již více než 10 let dodává firma Laurens radiátory "šité" na míru zákazníkovi. Vývoj klientských řešení na dekorativní, účelné a efektivní vytápění objektů je naší doménou. Díky tradici a zkušenostem se z nestandardních požadavků stala "standardní" řešení. To znamená, že i složité problémy jsou řešitelné a i přes prvotně vyšší cenu radiátoru nemusí vždy znamenat celkově vyšší cenu projektu. Radiátorová studia Laurens dokáží rychle a flexibilně přizpůsobit stávající řešení radiátoru tak, aby bylo efektivní pro výrobu a ekonomicky i designově přijatelné pro klienta nebo jeho architekta. To z nás činí atraktivního partnera v interakci s architekturou.

Inspirace

Na našich stránkách najdete mnoho referenčních fotek z již realizovaných projektů, kterými se můžete  inspirovat a chceme, aby jste měli dobrý přehled o našem sortimentu radiátorů Laurens. Ale nenechte se omezovat tím, co vidíte! Máte-li problém, neváhejte nás kontaktovat, budeme se těšit na další výzvu! Lidé v radiátorových studiích Laurens mají zkušenost, že čím dříve se specialista podílí na procesu návrhu, tím lepší může klient očekávat výsledek.

Neformálně a přátelsky

Laurens Radiátory jsou na trhu v Evropě již od roku 1993. Jsme skupina lidí, která se každý den snaží čestným a poctivým dialogem s našimi zákazníky vést individuální a neformální - spíše přátelská - obchodně-konzultační jednání. Jako všichni, nejsme dokonalí, ale snažíme se, jak nejlépe umíme. Vážíme si, když jsme vyzývání do nových projektů znovu a znovu našimi zákazníky, se kterými jsme již dříve spolupracovali. Velice nás těší uznání zákazníka a jeho spokojenost s výsledkem projektu.

Děkujeme!

Ing. Lucas van Dijk, Ing. Milan Ondrášek
zakladatelé a majitelé "Laurens" Radiátory




since 1993 - Laurens Belgium bvba
since 2004 - Laurens Czech Republic spol., s r.o.
since 2007 - Laurens Germany GmbH

Komentáře

Oblíbené příspěvky

Hlavní příčiny nepříjemných zvuků, které mohou při topení vydávat radiátory

Jaký je rozdíl mezi jednotrubkovým a dvoutrubkovým systémem?

Jak spočítat výkon radiátorů?

Typy připojení radiátorů: Nejběžnější způsoby připojení otopných těles (radiátorů)

Co znamená vstupní a výstupní teplota otopné soustavy u radiátoru?