Kenny&Mason Retro sanita v prodejní síti Laurens

Článek – Příběh Kenny&Mason Retro sanita v prodejní síti Laurens
Brno, 6.3.2015

Laurens Czech Republic spol., s r.o.
T. 539 030 836 | marketing-cs@laurensint.com

Příběh Kenny&Mason - Retro sanita

Manufaktura Kenny&Mason byla založena v roce 1911 v oblasti blízko Birminghamu, v srdci britského průmyslu. Birminghamská oblast se v 18. století stává významným střediskem pro výrobu sanitárních výrobků z mosazi a keramiky.

Roky vývoje, precizní výroba a neustálé zdokonalování se v ručních řemeslech si vysloužilo výbornou reputaci. Každý výrobek Kenny&Mason je dodnes ručně vyráběný s tou největší láskou a kvalitou vlastními řemeslníky, kteří si své zkušenosti i znalosti předávali generace po generaci. Ať už jde o retro ventily, vodovodní baterie, sprchy, umyvadla nebo samostatně stojící retro vany, mají všechny tyto výrobky svůj příběh a nesou si s sebou určitou část historie a nadčasové krásy.


Jedinečnost a kvalita řemeslného zpracování, výběr z těch nejlepších materiálů a dokonalost při výrobě dotažená do nejmenšího detailu umožnila vytvoření celosvětově unikátní kolekce exkluzivní britské značky Kenny&Mason, kterou Vám do České republiky exkluzivně přináší firma Laurens Radiátory, která se zároveň stává dodavatelem stylového a jedinečného topení (litinové a koupelnové retro radiátory). Se sanitárním vybavením Kenny&Mason je možné se setkat v exkluzivních hotelích po celém světě, v luxusních SPA centrech i v soukromých rezidencích.

Více informací ohledně tohoto exkluzivního zboží do koupelen a kuchyní naleznete na www.retrosanita.cz

Komentáře

Oblíbené příspěvky

Hlavní příčiny nepříjemných zvuků, které mohou při topení vydávat radiátory

Jaký je rozdíl mezi jednotrubkovým a dvoutrubkovým systémem?

Jak spočítat výkon radiátorů?

Co znamená vstupní a výstupní teplota otopné soustavy u radiátoru?

Typy připojení radiátorů: Nejběžnější způsoby připojení otopných těles (radiátorů)