COVID-19: Informace k otevření Radiátorových studií

Od pondělí 10.05.2021 konečně znovu otevíráme Radiátorová studia Laurens! 

Při návštěvě Radiátorových studií prosíme s ohledem na zdraví všech zůčastněných osob i nadále o dodržování platných ochranných opatření nařízených státem nebo o využívání možnosti konzultací přes telefon nebo videohovory.

  • Radiátorová studia v Praze a Brně jsou přístupná pro veřejnost

  • Výrobní sklad Bořetice přechází na normální provoz (přístup pro veřejnost je stále omezen)

  • U konkrétních objednávek může docházet z důvodu výpadků zásobovacích řetězců k prodlužování dodacího termínu až o 6 týdnů.


Počítejte prosím s možným prodloužením dodacích lhůt u jednotlivých objednávek až o 6 týdnů. 
Vzhledem ke globálním turbulencím a výpadkům v dodavatelských řetězcích může docházet i u nás k nedostatku skladových zásob, nutných k dokončení konkrétní objednávky. Snažíme se minimalizovat výpadky předzásobením, výběrem náhradního dodavatele nebo převedením výroby do vlastní firmy. Bohužel ne vždy je to možné a ne vždy jsme úspěšní. Proto prosíme s ohledem na vzniklou situaci o toleranci a trpělivost v případě, kdy u Vaší objedávky dojde k prodloužení dodacího termínu z důvodu nedostupnosti nebo druhotnému nedodání zásob. Stres a tlak plynoucí z nedodržení dodacího termínu, který již nemůžeme ovlivnit, nepřináší v této nelehké době pro nikoho se zúčastněných nic pozitivního. Díky vzájemnému porozumění a společné snaze racionálně dokončit objednávku přispějeme všichni k rychlému návratu do normálu. Zachovejte nám přízeň a podpořte českou ekonomiku, tak jako se ji snažíme podporovat i my.  

Schůzky do Radiátorového studi si prosím sjednávejte předem na kokrétní datum a čas. Bezpečnost všech osob je pro nás klíčová a proto prosíme při návštěvě studia o dodržení větěího odstupu, nepodávání si rukou a případně o nošení roušky.  

Využívejte nadále možnosti konzultovat vaše přání a dotazy na dálku prostřednictvím video- nebo telekonferencí. Budete se tak moci bezpečně a naživo spojit s našimi prodejci a poradit se s nimi při výběru radiátorů nebo s řešením technických záležitostí bez nutnosti osobního kontaktu. Vybrané radiátory Vám přostřednictvím videohovoru rádi odprezentují i na dálku přes FaceTime, Whatsapp nebo Facebook Messenger.

Děkujeme za pochopení a přejeme Všem i nadále hlavně pevné zdraví!

Ing. Milan Ondrasek
zakladel, majitel a jednatel
skupiny firem LAURENS

 

Oblíbené příspěvky

Hlavní příčiny nepříjemných zvuků, které mohou při topení vydávat radiátory

Jaký je rozdíl mezi jednotrubkovým a dvoutrubkovým systémem?

Jak spočítat výkon radiátorů?

Typy připojení radiátorů: Nejběžnější způsoby připojení otopných těles (radiátorů)

Co znamená vstupní a výstupní teplota otopné soustavy u radiátoru?